Myynninmurtajat - ammattisalaisuuksista arkipäivää

Haluamme säästää aikaasi olennaiseen ja siksi haluamme heti tässä aluksi sanoa, että....
...jos sinua kiinnostaa myynnin teoria ja hierarkinen myyntiorganisaatio tarkasti rajattuine vastuualueineen, tämä kurssi ei sovi sinulle.
...jos tärkein tavoitteesi on kasvattaa Instagram-yleisöstäsi mahdollisimman suuri, tämä kurssi ei sovi sinulle.
...jos haluat inspiraatiota unelmakartan piirtämiseen tai voimalauseiden kirjoittamiseen, tämä kurssi ei sovi sinulle.
Lue alta lisää ajatuksistamme. 

Miksi Myynninmurtajat?

Haluamme, että saavutat työssäsi sen, mitä eniten haluat. Haluamme, että pääset tekemään parempaa tulosta. Myynninmurtajat-kurssilla keskitytään asioihin, jotka muuttavat sinun työelämääsi parempaan suuntaan. Haluamme tehdä myyntitykkien ammattisalaisuuksista arkipäivää. Näytämme, miten tehdään hyvä myyntipuhelu, rakennetaan vahva tarjous ja kuinka vahvistaa omaa uskottavuutta.

Meidän tavoitteenamme on, että kaikki kurssin käyvät pystyvät kurssin jälkeen tekemään omassa työssään enemmän tulosta. Kivalla työllä lisää rahaa viivan alle! 

Mihin henkilöbrändiä tarvitaan?

Vahva henkilöbrändi on tärkeä perusta tuloksekkaalle myyntityölle. Hyvä henkilöbrändi ohjaa luoksesi potentiaalisimmat asiakkaat, pienimmällä vaivalla. IG-seuraajien yleisömäärällä ei ole työssä menestymisessä mitään merkitystä, jos yleisösi on työsi kannalta vääränlaista. 

Mitkä "Myynninmurtajat"?

Me uskomme, ettei myynnissä ole mitään mystistä, jota vain jotkut osaavat tehdä hyvin. Haluamme auttaa sinua murtamaan kohtaamasi myynnin esteet (todelliset tai itsesi luomat), ja auttaa sinua löytämään itsesi myyjänä.

Tällä kurssilla jaamme myyntityön niksejä ja ammattisalaisuuksia, emme teoriaa. Olemme itse testanneet kaikki Myynninmurtajat-kurssin vinkit ja esimerkit palaverihuoneissa, lukemattomissa myyntipuheluissa ja tsiljoonissa sähköpostiviesteissä.

Kenelle Myynninmurtajat-kurssi sopii?

Kaikenlaisille pienyrittäjille

Pienyrittäjille, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan kuluttajille tai yrityksille. Henkilöbrändin opit pätevät myös yritysbrändin rakentamiseen. Kurssi auttaa sinua tuomaan myynnillistä ajattelua jokaiseen työvaiheeseen ja tukee neuvotteluissa - myös niissä, jotka eivät ole suoraa myyntiä. Teet parempaa tulosta!


Myyjille! 

Kokemuksemme mukaan parhaat myyjät harjoittelevat eniten. Kurssi sisältää paljon täydentävää ajatusta, vanhasta muistuttavaa ja omaa toimintaasi sparraavaa ajatusta. Ja lisäksi: onhan henkilöbrändisi varmasti kunnossa ja hyvin hoidettu?


Työntekijöille

Kurssi sopii sinulle, vaikka tittelisi ei viittaa myymiseen eikä työsi ole myydä. Uskomme nimittäin, että oppiemme avulla työsi muuttuu kivemmaksi ja asemasi omassa organisaatiossasi paranee. Muut alkavat nähdä vahvuutesi ja pääset parhaisiin työtehtäviin kiinni, koska osaat myydä ajatuksesi paremmin.


Omaa liiketoimintaansa aloitteleville

Paras tapa muotoilla omaa tarjoomaa on myydä sitä. Henkilöbrändin miettiminen ja kehittäminen auttaa bisneksen käynnistämisessä, kun joudut miettimään, mikä on sinun sweet spottisi. Hinnaston muotoilu pakottaa miettimään, mitä arvoa asiakkaalle tuotat. Yksikään liiketoiminta ei menesty ilman myymistä.


Vaikuttajille, juontajille, konsulteille, valmentajille

Kurssi toimii erityisen hyvin heille, joiden liiketoiminnan ytimessä on vahva henkilöbrändi ja sen kertoma osaaminen. Autamme sinua myymään enemmän arvokkaaseen brändiisi tukeutuen. Jos haluat myydä enemmän ja helpommin tai rakentaa itsestäsi Ison Nimen, tarvitset kaikkia kurssin oppeja.