Keitä ovat Myynninmurtajat?

Satu Rämö ja Hanne Kettunen ovat yrittäjiä, tekijöitä, myyjiä. Takanaan heillä on vuosikymmeniä oman ja vähän muidenkin liiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista. Hanne ja Satu ovat työvuosiensa aikana myyneet miljoonilla euroilla kaikkea mahdolllista totolipuista ratsastustunteihin, IT-projekteista Instagram-yhteistöihin. Myynninmurtajat-kurssilla annetaan paljon käytännön vinkkejä ja esimerkkejä, joita on testattu palaverihuoneissa, lukemattomissa puhelinkeskusteluissa ja tsiljoonissa sähköpostiviesteissä.

 

Satu on kasvattanut kannuksensa puhtaalla yrittäjyydellä: koko 20 vuoden työuransa Satu on rakentanut, muovannut ja myynyt itse. Tällä hetkellä Satun palettiin kuuluu markkinointiviestintäprojektien konseptointi, sisällöntuotanto, vaikuttajamarkkinointi (satu.is-blogi), kirjojen kirjoittaminen ja verkkokoulutukset. Tämä kaikki rakentuu vahvalle henkilöbrändille, jota Satu tietoisesti muokkaa ja vahvistaa kulloinkin tarpeen vaatimalla tavalla. 

Tämän opin Satu haluaa tuoda myös Myynninmurtajat-kurssille. 

Mitä Myynninmurtajat-kurssilla opitaan henkilöbrändistä? 

"Vaikuttajana kyllä vähän hävettää miten vähän olin näitä asioita miettinyt. Menin kesken videoiden katselun tsekkaamaan omia sometilejäni, laskemaan engagement ratea, muokkaamaan linkkari-profiiliani ja tutkimaan ovatko sisältöni mistään kotoisin. Tajusin vasta Satun materiaalin nähtyäni miksi jotkin julkaisuista eivät ole menestyneet ja miten paljon fiksummin voisin itsekin omaa henkilöbrändiäni hoitaa! Erityisesti kolahti "valitse ensin tunne" -ajatus!", sanoi Hanne Satun materiaalin nähtyään.

 

 

Hannen työura jakaantuu kahteen yhtäaikaiseen raiteeseen: päivätyö digitaalisen liiketoiminnan innovaattorina ja ilta (ja yö-)työ yrittäjänä vaikuttajamarkkinoinnin parissa, Valeäiti-blogia kasvattaen.

Hanne on myynyt kaikkea kivennäisvesistä lehtiin ja miljoonien eurojen IT-projekteihin. Kymmenen vuoden aktiivisen myyntiuran jälkeen Hanne tajusi ettei ole koskaan ollut titteliltään tai vastuiltaan myyjä, mutta että on myynyt ensimmäisestä työpäivästään lähtien.

Mitä Myynninmurtajat-kurssilla opitaan myynnistä? 

"Opin älyttömän paljon tehokkaammaksi myyjäksi Hannen videoita katselemalla. Tajusin niin monta asiaa ihan uudella tavalla. Hanne on ensimmäinen, joka osasi selittää myyntitötterö-työkalun siten, että tajusin heti, mistä on kyse. Sain siitä itselleni tiukan työkalun, jonka avulla olen saanut liikevaihtoon ihan uutta pontta. Harmittaa, että en ollut osannut käyttää tätä apunani aikaisemmin. Hannen esimerkistä opin myös paremmaksi puhelinihmiseksi", sanoi Satu Hannen materiaalin nähtyään.

Keitä ovat Myynninmurtajat?

Haluamme uskoa olevamme itse myynninmurtajia, sillä puramme myyntityön ympäriltä turhaa mystiikkaa pois. Murramme myynnin esteet, sekä oman pään sisäiset että todelliset.

Myynninmurtajia ovat myös kaikki he, jotka haluavat murtaa ajatuksen siitä, että myynti olisi jollain tavalla vaikeaa tai vain joidenkin saavutettavissa. He, jotka haluavat murtaa oman myyntityönsä esteet.

Me uskomme, että kaikki osaavat myydä ja että kaikkien pitää myydä. Myymisen osaaminen on avain moneen muuhunkin: kun saa myytyä enemmän ja paremmalla hinnalla, työnteko tuottaa enemmän tyytyväisyyttä ja tuntuu että sillä mitä tekee, on enemmän väliä. Turha säätäminen vähenee, kun se, mitä tekee, tuottaa enemmän tulosta.  

Siksi Myynninmurtajat: helposti lähestyttävä kurssi, jonka olisimme halunneet itse käydä ennen kuin aloitimme yhdessäkään työpaikassa tai perustimme omaa yritystä. Tällä kurssilla emme rakenna "unelmakarttoja" tai valitse voimalauseita, vaan keskitymme antamaan konkreettisia vinkkejä, jotta sinä voit saada työelämässä sen, mitä eniten haluat.